Energetische healing

Healing ook wel handoplegging genoemd, is het opnemen van de universele energie via de handen waarbij de healer fungeert als een soort “doorgeefluik” van de universele energie. Vervolgens zorgt het lichaam van het dier er zelf voor dat deze energie naar de plaats gaat waar het nodig is. Als een dier niet gezond is werkt het zelfgenezend vermogen niet goed door lichamelijke, geestelijke of emotionele stoornissen en dan kan healing ondersteunend werken.

Er zijn verschillende soorten technieken, ik maak o.a. gebruik van Reiki, magnetisme en Quantum Touch gecombineerd met visualisatie en heb hier een eigen werkwijze in gevonden die alles combineert en wat voor mij prettig werkt.

Voor ik een healing toepas bij jouw huisdier dat (mogelijk) ziek is, adviseer ik je om eerst langs te gaan bij je dierenarts. Een healing is géén vervanging van een dierenarts. Ik kan geen diagnose stellen, alleen voelen waar het probleem zit en of het dier pijn heeft.

WAT DOET HEALING? 

Healing is veilig voor elke aandoening en ieder probleem en kent geen schadelijke bijwerkingen. 

  •  Het bevordert het zelfgenezend vermogen,
  • Van healing is bewezen dat ze ook preventief werkt,
  •  Helpt pijn te verlichten,
  •  Kan een beter gevoel van welzijn en vrede opleveren en herstelt de harmonie,
  •  Ondersteunt andere behandelingen en therapieën,
  •  Healing geven op een wond of de plek waar een operatie heeft plaatsgevonden zodat genezing sneller optreedt.

HEALING BIJ DIEREN

Eigenlijk werkt healing bij dieren hetzelfde als bij mensen. Zodra een dier ervaart wat healing is, geeft het zelf aan wanneer en waar de healing nodig is. Bij dieren hoeft men niet zo lang te behandelen als bij mensen, omdat ze de energie veel sneller oppikken.

WAT HEALING NIET KAN

Healing kan geen zwaar beschadigde weefsels herstellen of zieke lichaamsdelen hun functie teruggeven. Vaak is operatie dan toch de enige optie. Maar healing kan wel het lichaam stimuleren om waar mogelijk zichzelf zo snel mogelijk te genezen of herstellen, waardoor de gezondheid in vele gevallen verbetert.